Формула успіху Вікторії Бехало

(про все з перших вуст)

Продовжується знайомство з професіями Сумського вищого професійного училища будівництва та автотранспорту. Спеціальність «лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу, контролер харчової продукції» уже відома своїми особливостями, представлена Євгенією Маландій, а на черзі одна із кращих учениць цього напрямку – Вікторія Бехало.

Ті, хто знайомий із училищним сайтом та життям, не раз чув про цю дівчину, але сьогодні вона сама розповість про свій успіх та формулу Менделєєва…ой, вибачте формулу успіху Бехало.

 

jBqAvmIlx3sУспіх приходить тільки до тих, хто твердо вірить у свої сили!

З чого складається моя формула успіху? Як не дивно, як у будь-якої людини, пов’язаної з хімією, згадайте хоча б Мендєлєєва з його періодичною таблицею, – з хімічних елементів.

 

Перший елемент – РОДИНІЙ. Відкритий моїми батьками 30 серпня 1997 року в славнозвісному місті Суми, коли в дворі Бехалів з’явився лелека. У своєму дзьобі він приніс невеличкий згорток і поклав його на порозі будинку. На дивні звуки вийшли чоловік з дружиною – –. Розгорнувши подарунок, вони побачили мале дитя. Тож була я. Охрестили мене Вікторією, переможницею значить!

 

Наступний елемент – ОСВІТЕЛЬ. Утворення якого почалося, коли мені виповнилося 6 років, і продовжується до цих пір. З тих пір мені кожного дня доводилось ходити до одного будиночку, де було також багато дітей. Це була …. Школа. Зараз – наступний етап творення цього елементу: я – учениця ліцею, себто ліцеїстка…. Найкращого навчального закладу в місті! Мамин приклад дав поштовх для вибору професії.Ліцеїстка … Майбутній лаборант….

Та життя моє в ліцеї переповнене різними хімічними вибухами та яскравими феєрверками, щось на кшталт конкурсів самодіяльності, математичний «Кенгуру», історичний «Лелека», природничий «Колосок»….

43aKjjm0V74Але головне, що тут я зрозуміла, якщо чекати на чиюсь допомогу, може бути довге очікування… Якщо Вам не подобається дорога, якою Ви йдете, побудуйте її самі. Тому вирішила взяти своє життя і життя ліцею у свої руки. У мене в таблиці з’явився елемент – ЛІДИРІЙ – я стала Президентом ліцею*))

Ще одним елементом є ДРУЗІЙ, адже тільки він цей елемент розмальовує моє життя яскравими фарбами.

 

Часто хочеться залишитись на одинці з самим собою, поринути в іншу реальність і тут на деякий час ДРУЗІЯ замінює КНИЖІЙ. Саме цей елемент захоплює мене, а особливо – його засновники. Найулюбленішим для мене є  варіант цього елементу в формі «Портрету Доріана Грея». Стовідсотково переконана: любити себе потрібно таким як ти є*))

Зараз паралельно працюю над виробленням наступного хімічного елементу у своїй лабораторії життя – МАЙБУТІЙ, який переповнений елементом МРІЇЙ. Вони знаходяться на етапі вибору та становлення, але я впевнена, якщо я цього хочу, значить це буде!

Та це програма мінімум, у якій з’являється власноручно виведений елемент – РОДИНІЙ з усіма «витікаючими».

 

o_zBx4GsgcgУ моїй світлій голові багато планів. Ще одним пріоритетним елементом є ПОДОРОЖІЙ. Для прикладу хочу об’їздити всю нашу неньку Україну, потім подивитись як живуть в інших країнах. Бо ж послухати це одне, а перевірити самому, то зовсім інше.

Така от в мене вийшла програма  максимум. Моя формула успіху дале-е-е-ко не досконала! Я тільки вчуся! Як губка, намагаюся ввібрати в себе досвід старшого покоління і перейняти щось нове у сучасників! До того ж формула успіху безкінечна… Її можна доповнювати і доповнювати… Адже життя диктує свої вимоги, свої умови та принципи. Взагалі, життя воно таке складне, з усіма своїми викрутасами. Але є в ньому й багато своїх хороших, позитивних моментів.

Просто завжди потрібно бути оптимістом, адже як казала одна відома особистість (на жаль, не пам’ятаю хто)  – «Світом керують оптимісти – песимісти глядачі».

Робіть правильний вибір. Надія на успіх живе в кожній людині, але успіх гарантований лише для тих, хто прикладає до його здійснення власні зусилля.

Напишіть відгук