Не тільки теорією ситий студент…

Практика – головний елемент підготовки кваліфікованого спеціаліста, а особливо, лаборанта хіміко-бактеріологічного аналізу. Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту надає змогу своїм студентам проходити виробничу практику на кращих підприємствах та організаціях міста. Одне з них ДУ «Сумський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України».

«Практика допомагає реалізувати себе та зрозуміти, чи правильну стежинку ти обрав. Я дуже рада, що спробувала свої сили на робочому полі. Адже навчання суттєво відрізняється від практичної роботи», – поділилася емоціями Вікторія Бехало, студентка-практикантка.

Освоєння техніки приготування живильних середовищ та препаратів для мікроскопування, робота з автоклавом, термостатом та сушильною шафою, санітарно-бактеріологічне дослідження повітря, води – і це ще не весь перелік завдань виробничої практики. Студенти вправно справляються із роботою та проявляють себе з кращої сторони, а училище отримує схвальні відгуки та подяки від підприємств. Адже підготовка високо кваліфікованих робітників – кредо училища будівництва та автотранспорту.

Практика – запорука успіху, а професіонал, який володіє теоретичним матеріалом та вміє реалізувати себе на практиці, завжди номер один на ринку праці.

Напишіть відгук