Бути розумним – модно!

«Розум – найбільший скарб людини», – правдивість цих слів нещодавно доводила Вікторія Бехало, учениця 27 групи Сумського вищого професійного училища будівництва та автотранспорту. Вона презентувала навчальний заклад на обласному етапі конкурсу «Учень року», який проходив 4 та 6 лютого за сприяння Управління освіти і науки у Сумській області.


Конкурс розпочала директор Навчально-методичного центру ПТО у Сумській області Ніна Петрівна Зінчук словами: «Сьогодні у цьому залі зібралась молода інтелігенція, цвіт нашої країни, наше майбутнє». Вона привітала присутніх із початком відбіркового етапу змагання «Учень року». Ніна Петрівна запевнила, що кожен учень вартий перемоги, і побажала успіхів та натхнення учасникам у п’ятому, ювілейному, конкурсі.

Програма конкурсу передбачала три тури. У першому завданні Вікторія представила свою оригінальну формулу успіху, зачарувала присутніх та змусила посміхнутись навіть найсуворіших членів журі. У формі програми «Знак якості» пройшов другий тур, який мав назву «Майстер-клас». Учениця продемонструвала, як у домашніх умовах можна перевірити якість молочних продуктів та не потрапити «на гачок» несумлінних виробників. А щоб присутні були впевнені в якості їжі, яку споживають, представниця училища роздала бюлетні-поради, які розробила самостійно. Отже, майстер-клас пройшов під девізом «і красиво, і корисно». Третій тур мав назву «Інтелектуальний» та мав за мету перевірити загальну ерудованість конкурсантів, тож включав запитання з різних галузей знань.

За підсумками відбіркового етапу конкурсу «Учень року» Вікторія Бехало ввійшла в шістнадцятку кращих учнів області і захищатиме честь училища у ІІІ заключному етапі конкурсу «Учень року».
Від імені всього викладацько-учнівського колективу ми вітаємо Вікторію, зичимо міцного здоров’я та мобільного поступу вперед. Повір у себе і всі двері світу відчиняться перед тобою!

Напишіть відгук