Правильний вибір залежить тільки від тебе!

Розпочався новий 2014 рік – для когось радість, а для когось півроку в роздумах: як правильно обрати майбутню професію, а отже і майбутнє.

29 січня 2014 року в Сумському міському центрі зайнятості відбувся профорієнтаційний урок-семінар для учнівської молоді за участі представників Сумського професійного ліцею будівництва та автотранспорту.

«Обираючи професію, варто звертати увагу не лише на престижність майбутньої роботи, а на власні вміння, на те, чи має попит спеціальність на ринку праці. Саме тому все більшої популярності у сучасному суспільстві набувають робочі професії», – запевнила профінформатор Сумського міського центру зайнятості Ольга Анатоліївна Золотарьова. Цю тезу протягом всього заходу доводили та підкріплювали аргументами соціальний педагог ліцею Євгеній Гребенюк та майстер виробничого навчання Євгеній Лічкевич.

Урок-семінар пройшов у доволі теплій атмосфері. Представники Центру зайнятості та ліцею допомогли учням загальноосвітньої школи № 20 зрозуміти функціональні обов’язки працівників робітничих професій, перспективи навчання та майбутнього працевлаштування. Вони запевнили, що, обираючи Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту, молодь може розраховувати на професійну підготовку за новітніми системами та в умовах, наближених до реальних.

Вибір професії – це вибір майбутнього, і все залежить від уміння випускника об’єктивно оцінювати дійсність та свої можливості. Якщо ж Ви шукаєте навчальний заклад, який допоможе ґрунтовно освоїти робітничу професію, самореалізуватися та комфортно навчатися, не вагайтеся – обирайте Державний навчальний заклад «Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту».

Ваше майбутнє залежить тільки від вас!

Напишіть відгук