Скажи мені, який у тебе комп’ютер, і я скажу, хто ти!

Інтелектуальні ігри – один із найефективніших методів у навчально-виховному процесі, а особливо у вивченні інформаційно-комунікаційних технологій. Саме тому у Сумському вищому професійному училищі будівництва та автотранспорту з успіхом пройшло інтелект-шоу «Хто хоче стати Найрозумнішим». Позакласний захід відбувся 20 березня 2014 року за участю учнів 42,43,33 та 35 груп.

«Вернісаж інтелект-шоу – це спроба поєднати найкращі зразки інтелектуальних ігор та спрямувати їх дію на удосконалення майстерності наших учнів. Адже позакласні заходи не лише повинні мати розважальний характер, вони повинні навчати. А для учнів це ще одна можливість проявити себе, показати знання, вміння та свою креативність», – сказав організатор заходу Василь Берко.

Позакласний захід уже з перших хвилин захопив учасників. Адже він об’єднав три найвідоміші телевізійні шоу: «Поле чудес», «Найрозумніший» та «Хто хоче стати мільйонером». Така інтеграція не лише не нашкодила, вона дала змогу залучити знання учнів з різних сфер та зацікавити їх своєю неординарністю. Цікаві завдання підкріплювалися мультимедійною презентацією, креативні питання – не менш творчими відповідями. Все це створило атмосферу «доброго» суперництва.

Ще довго учні будуть обговорювати турнір, але уже з впевненістю зазначають, що таких позакласних заходів повинно бути більше! Адже що не кажіть, а цікава подача, креативне оформлення розвивають та дають мотив до удосконалення. Через це доцільною є «приказка», використана в інтелект-шоу: «Не iPad прикрашає людину, а людина iPad».

Напишіть відгук