Святий Миколай, до нас завітай

«Що ж поклав святий Миколай під подушку?» питання турбувало усіх зранку 19 грудня. Усіх…але не наших учнів. Адже вони отримали чудові солодкі подарунки, а що найважливіше, – море позитиву від святкового концерту та спілкування у теплому колі.

Усіх зібрало чудове свято – день святого Миколая – у бібліотеці училища. Саме тут вирували всі

Така святкова атмосфера витала у училищі, і здається нічого більше й не потрібно у такий великий день – день святого Миколая. події. Учні презентували концертну програму, у ході якої розповіли історії та легенди про Миколая-Чудотворця, заспівали українські пісні. Разом учасники помолилися та роздали гарні подарунки від святого. Наприкінці свята всіх об’єднало чудове чаювання та тепла розмова учнів з адміністрацією училища. Ніяких бар’єрів чи перепон, лише відкритість та щирість.

Дата: 19.12.2013.

Назва заходу: «Святий Миколай, до нас завітай» (привітання учнів із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування з Днем Святого Миколая).

Мета: ознайомлення учнів з історією та легендами про Святого Миколая, виховання в учнів духовності засобами християнської моралі, формування найвищих духовних цінностей.

Місце проведення: бібліотека.

Кількість присутніх: 22 учні.

Запрошені: директор Козолуп І.Ф., заступник директора з навчально-виховної роботи Ткаченко В.В. педагогічні працівники.

Прокоментувати цю новину ви можете у нашій групі. – http://vk.com/club61144925