Не будь байдужим

Останні дні грудня сповнені святковим настроєм, а учні Сумського ВПУ  будівництва та автотранспорту вміють не лише святкувати, а й дарувати свято іншим. Своїм обов’язком вони вважають привітати дітей iз складним захворюванням дитячим церебральним паралiчем (ДЦП) у новорічні святки.

«Так важливо відчувати підтримку, особливо в такі святкові дні. Нам дуже приємно, що учні ліцею турбуються про дітей із особливими потребами», – зауважила Олена Кучерявенко, заступник голови громадської організації дітей-інвалідів та молоді з ДЦП, візочників «Наша родина».

24 грудня волонтери Сумського ВПУ будівництва та автотранспорту провели акцію «Не будь байдужим», під час якої привітали дітей із ДЦП з прийдешнім Новим роком. Дід Мороз та Снігуронька, в особі волонтерів Андрія Расохи та Вікторії Бехало, влаштували маленьке свято, яке запам’ятається святковим настроєм, теплими посмішками та душевною добротою. Чудові подарунки, які учні Сумського ВПУ-11 підготували за власної ініціативи, розчулили дітей з особливими потребами. Це прекрасне світле свято – свято дитинства – запам’ятається господарям будинків, які приймали волонтерів, та й самим учням на довго.

Волонтерство – справа честі, дзеркало душі кожної людини. Учні Сумського ВПУ-11 пропагують і власним прикладом доводять, що волонтером бути модно, престижно та завжди актуально.

Напишіть відгук