Подаруй дітям казку

19 грудня – день чудес, адже Святий Миколай приходить до всіх дітей та дарує подарунки, виконує мрії. Наш Миколай, в особі волонтерів Сумського училища будівництва та автотранспорту, завітав до гематологічного відділення Сумської обласної дитячої лікарні.

Волонтери принесли дітям не лише подарунки, а й радість спілкування, веселощі розваг та дзвінкість пісень, а це те, чого цим маленьким ст ворінням, які за своє коротке  життя зазнали вже так багато  випробувань, найбільше не вистачає.

«Чудово усвідомлювати те, що на світі так багато добрих людей, які у такий святковий день не забувають і про інших. Нам дуже приємно, що волонтери училища будівництва та автотранспорту завітали до нашого відділення та подарували дітям посмішки, підтримали їх та зарядили позитивом. Такі моменти допомагають маленьким пацієнтам», – сказала завідувач відділенням гематології Сумської обласної дитячої лікарні.

Учні училища сумлінно та трепетно готували це свято для малечі. Вихованці училища самостійно збирали кошти та, порадившись із заввідділенням, закупили необхідні для дітей речі. Їх праця не була марною, адже свято вдалося. Діти були раді турботі, а гамір та сміх ще довго не вщухали навіть після закінчення. Учні училища будівництва та автотранспорту створили маленьке диво, а директор пообіцяв, що таких чудових моментів у них тепер буде більше. Адже училище готове допомогти та підтримати малечу у нелегкій боротьбі за життя.

А чи зробив ти щось добре за своє життя? Ти маєш гарну можливість стати людиною, що подарує дітям свято на День

святого Миколая. У цей день збуваються мрії, тож прояви свою доброту, покажи всьому світу щедрість, і він віддячить тобі сповна. Так само віддячив і нам своїми…посмішками.

Подаруй і ти дітям казку!

Напишіть відгук