Ми тримаєм неба край!

(волонтери нашого училища – активні громадські діячі міста)

 

Ваші вихідні проходять нудно? Ви не знаєте, що робити у вільний від роботи час? Вважаєте, що за гарний відпочинок обов’язково потрібно платити захмарні суми грошей? Ви дуже помиляєтеся! Фестиваль «Небокрай» продемонстрував кожному, що активний та веселий відпочинок – це реально, а головне легко!

5 липня на мальовничому березі річки Псел пройшов грандіозний (не за масштабами, а за користю) фестиваль Небокрай. Усім, хто завітав на нього пропонували спробувати різні види активного відпочинку та поспостерігати за захоплюючими видовищами.

Все це виглядало дуже цікаво: біля входу на територію фестивалю юнаки та дівчата вправлялися у метанні летючої тарілки – фрізбі; далі всіх бажаючих чекали катамарани з парусом та байдарки із вправними кермувальниками, хоча…кожен (але в рятівному жилеті) міг спробувати себе у ролі відчайдуха, який пливе світ за очі.  Впевнені у собі відвідувачі могли спробувати себе в ходьбі слеклайном – натягнутій над землею стропою –  та позмагатися у вправності на столі для відпрацювання навичок скелелазіння – болдеринг тейбл. Гра  Твістер перевіряла учасників на гнучкість, а локація з водометами – на вправність. Крім цього всіх відвідувачів розважали кремезні лицарі, відважні бійці капоейра та сумо. Позитивний настрій присутнім дарували сумські музичні гурти, а серед усього цього дива свою творчістю вражали живі статуї, які підстерігали учасників у найнеочікуваніших місцях. А організовувала роботу всього фестивалю та зачаровувала своїм голосом прекрасна ведуча, людина з активною життєвою позицією, яка не випускала з виду жодного важливого моменту та вела репортаж з найцікавіших локацій, у тому числі й з катамарану!

Волонтери  нашого училища дарували перехожим посмішки та гарний настрій. Вони допомагали орієнтуватися на фестивалі, адже територія його проведення була досить великою, та залучали їх до активної участі на кожній із локацій. Переможці конкурсів та лотерей отримали чудові призи від спонсорів, одним із яких виступило Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту. Присутні ще довго не покидали місце проведення фестивалю навіть після його закриття. Піднесений настрій, купа позитивних емоцій, корисні подарунки, серед яких були і надувні матраци, пляжні лежаки, спальні мішки, рюкзаки, купони на безкоштовне відвідування спортивних клубів та багато-багато іншого, а головне – величезна кількість ідей для чудового дозвілля – ось, що запам’ятається усім відвідувачам фестивалю.

«Для позитивного настрою та гарного відпочинку потрібно лише бути активним, ініціативним та дружнім до фестивалю Небокрай – і все буде вам посильно!», – наголошують організатори чудового свята.

Напишіть відгук