Коли постріли в радість

   Автомобільна техніка, дівчата та зброя з великою вірогідністю опиняться на верхівці рейтингу того, чим найбільше цікавляться хлопці. І якщо вирішувати питання з представниками прекрасної статі кожен має самотушки, Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту легко допоможе реалізувати зацікавленість в інших категоріях.

lZmMZwwe1jk

Так, нещодавно, наш гурток «Молодий воїн», що спрямований на виховання гідних особистостей, які цінують свою Батьківщину, люблять власну родину та поважають і друзів, і ворогів, відвідав Кадетський корпус імені І.Г. Харитоненка.

  Ol9w-xJV4awСпершу гостям запропонували переглянути репрезентацію історії і конструкції автомата Калашникова, а потім показали майстер-клас із його розбирання та збирання. Спробувати власні сили в цій, здавалось би, нехитрій справі, могли всі охочі. Найцікавіше залишилося на десерт – інтерактивний тир. Де-де, а в подібному місці не бажав би опинитися тільки завзятий пацифіст, який ненавидить саму думку про стрілянину чи терпіти не може сам вигляд зброї. Усі ж інші отримали змогу повправлятися у влучності, повеселитися та на власному досвіді пересвідчитись у антистресовості такого дозвілля. Що й говорити, тільки заради цього варто було вступити до нашого училища.

   Гурток «Молодий воїн» перебуває на етапі свого становлення, тому безліч перспективних ідей будуть реалізовані найближчим часом. Запрошуємо всіх небайдужих приєднатися до нас. Далі буде тільки цікавіше!

G36A5QvCyYQ

Напишіть відгук