У здоровому тілі – здоровий дух!

Під таким девізом пройшов відкритий урок Лідії Жало, керівника фізичного виховання. Заняття відбулося 26 березня 2014 року у Сумському вищому професійному училищі будівництва та автотранспорту. Викладач презентував на широкий загал урок з міні-футболу, що є актуальним напрямком розвитку фізичної культури та спорту.

«Урок вирізнявся динамічністю та згуртованістю дій. Керівник фізичної культури зуміла мотивувати учнів, направити їх можливості та сили у правильне русло. Загалом заняття пройшло на високому рівні, а учні засвоїли навички ведення м’яча», – зазначила Вікторія Ткаченко, заступник директора з навчально-виховної роботи.

Викладач представила учням урок з нетрадиційними елементами. Це допомогло поєднати вивчення та повторення ведення м’яча з біговими вправами, вправами для розвитку спритності, стрибками. Наприкінці заняття для закріплення вивченого матеріалу керівник фізичного виховання запропонувала навчальну гру 3х3. Таким чином, урок було проведено вдало.

Розвиток міні-футболу, залучення учнів до футболу – одне із пріоритетних завдань сучасної фізичної культури, а відкритий урок – це ще один спосіб стимулювання учнів до рухових вправ. Адже рух – це основа життя.

Напишіть відгук