Синхронно з мрією по життю

У Сумському вищому професійному училищі будівництва та автотранспорту навчається 450 учнів. Кожен з учнів має мрію і впевнено йде до неї. А чи не легше йти до мрії, коли поряд надійне плече?

«Професія далекобійника, як і моряка далекого плавання, оповита в нашому з братом уявлення певною романтикою з присмаком реальності. Дорога, подорожі, нові люди, країни, купа вражень. Варто сказати, що далекобійники, як правило, працюють в парі, особливо якщо відстані, які потрібно долати, щоб доставити вантаж, дуже великі. А чи не найкращим напарником є брат-близнюк?» – діляться з нами своїми роздумами брати Дмитро та Микола Старостенки.

Альма-матер допомагає всім розвинути ті здібності, які вони мають від природи, наші вчителі, а це досвідчені педагоги, професіонали своєї справи, роблять усе, що від них залежить. Результат не змушує себе довго чекати – наші учні є постійними учасниками розважальних шоу-програм та майстер-класів.

Одним з найяскравіших став майстер-клас «Малюнок у синхроні», де себе показали брати Дмитро та Микола Старостенки із 38 групи. Юні художники за лічені хвилини у «дві руки» створили шедевр «Мрія далекобійника» та викликали неабияке зацікавлення в аудиторії. Нехай це не найважливіший крок до здійснення мрії, але впевнений крок на зустріч її здійсненню.

Сподіваюся, зважаючи на приклад наших учнів, Ви згадали про свої дитячі мрії. Напевне, хтось досі мріє стати клоуном і дарувати людям радість, але працює бухгалтером, хтось хотів бути артистом, а став будівельником. А може бути й так, що заповітна дитяча мрія здійснилася. Проте в житті мусить бути місце для мрії Адже у більшості з нас не такі вже й незбутні були в дитинстві мрії.

Бажаємо, щоб ви ніколи не забували своїх дитячих мрій і в міру можливостей виконували справжні бажання. Мрійте, мрійте і ще раз мрійте! Адже дійсно, щасливим може бути лише той, хто обирає професію, яка є покликанням! Мрійте, мрії мають властивість – збуватись!

 

Напишіть відгук