Шевченкове слово й бандура підкорили Ромни

4 березня урочисто привітав учнів Сумського вищого професійного училища будівництва та автотранспорту обласний фестиваль художньої самодіяльності «Таланти профтехосвіти». Це щорічне свято молодості та креативу покликане розкривати юні обдарування. І цьогоріч воно забуяло на повну силу у ДПТНЗ «Роменське вище професійне училище».

014017

«Приємно брати участь у таких масштабних та добре організованих фестивалях, де не лише можна продемонструвати свої вміння, а й перейняти досвід колег», – запевнила бібліотекар училища Катерина Коник.

У цьому році захищати честь училища доручили двом найактивнішим та найталановитішим ученицям – Вікторії Бехало та Анні Івах. Дівчата з перших хвилин підкорили суворе журі. Вікторія ліричним віршем зуміла доторкнутись до сердець присутніх. Шевченкове слово лилося залом, наче пісня, та заполоняло душі учасників фестивалю.

Не залишила нікого байдужим і друга учасниця. Анна зачарувала присутніх оригінальним виконанням народних пісень, а чудова музика бандури, яка в руках майстра заграла новими нотами, нікого не залишила байдужим.

Від щирого серця дякуємо ученицям за неймовірні виступи, за те, що довели, що в Сумському вищому професійному училищі будівництва та автотранспорту навчаються одні з найталановитіших учнів міста. Бажаємо їм й надалі розвиватися та досягати нових вершин.021

Напишіть відгук