У Новий рік із новими зрушеннями!

Традиційно Новий рік асоціюється зі змінами на краще. Не винятком є і Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту, адже рік цей буде переломним і повним інновацій. Першим приємним сюрпризом стало створення електронного варіанту розкладу уроків. І це тільки початок… на працівників і учнів училищачекають нові несподіванки…

Учні училища задоволені нововведеннями. На їх глибоке переконання, такі зміни корисні та виявляють високий рівень модернізації навчального процесу. «Добре, що у нашому закладі з’явився електронний розклад. У будь-який час ти з легкістю можеш дізнатися про уроки, зміни. Це ж дуже зручно», – зазначають вони.

У перспективах – розповсюдження вільного доступу до мережі Інтернет в навчальних приміщеннях, майстернях, кімнатах відпочинку, бібліотеці та гуртожитку. Ми плануємо, щоб інформаційний світ охопив усі сфери діяльності та всіх без винятку учасників навчально-виховного процесу», – прокоментував новинку директор ДНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту» Ігор Козолуп.

Створення електронного розкладу дає змогу мобільного доступу до графіку роботи учительсько-учнівського складу училища. Він допомагає слідкувати за внесенням корективів до основного розкладу та оперативно реагувати на зміни. Учителі та учні мають можливість у будь-який час ознайомитися з ним. Такі інновації заощаджують час та роблять училищне життя простішим.

розклад
розклад
розклад
розклад

Напишіть відгук