Ура! Ми взяли участь у Фото-Вело Квесті

Канікули та відпустки завершуються, а Ви ще й досі вдома? Не гайте час! Насолоджуйтеся життям: літо, сонце, спорт, веселий та активний відпочинок забезпечує Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту разом зі своїми друзями.

Два дні тривав захоплюючий фото-велоквест у м.Суми. Наш навчальний заклад взяв активну участь в організації та проведенні цього свята. Наші волонтери активно допомагали організаторам, а училище стало однією із локацій змагання. Незвичайним було завдання станції – запуск паперових літаків, що й символізують наш девіз – здійснення мрій та бажань учнів. Адже училище будівництва та автотранспорту пропонує широкий спектр поза навчальної зайнятості учнів: туризм, вокальний та танцювальний гуртки, основи саморозвитку та ораторського мистецтва, активний відпочинок із залученням квадро циклів, пейнтболу тощо.

«Приємно, що до квесту долучився і навчальний заклад. Це свідчить, перш за все, про то, що викладачі та адміністрація піклуються про активний відпочинок учнів, а головне – ідуть у ногу із сучасною молоддю, що є найважливішим показником рівня розвитку училища», – поділилися своїми роздумами учасники змагання та побажали подальшого розквіту. А ми в свою чергу дякуємо організаторам чудового свята спорту та відпочинку та намагаємося тримати руку на пульсі сучасної молоді, а тому Ви неодмінно ще не раз почуєте про досягнення Сумського вищого професійного училища будівництва та автотранспорту.

Напишіть відгук