Поконтролюємо продукти?

Вибір професії – це вибір долі. А знати свою професію – це обов’язок кожного. Cучасні тенденції у світі зводяться до безпеки та якості життя. І одна з найважливіших позицій відводиться саме продуктам харчування, які ми вживаємо кожного дня. Як говорить відомий вислів, «ми є те, що ми їмо».

Нині одним із головних завдань харчової промисловості є виробництво харчових продуктів високої якості. Украй важливою ланкою у розв’язанні цієї задачі залишається своєчасний контроль виробництва. Саме контролери харчової продукції та лаборанти хіміко-бактеріологічного аналізу неупереджено слідкують за якістю харчової сировини та готової продукції.

Під час навчання вивчаються:

• види лабораторного посуду та інструменту;
• сучасне лабораторне обладнання – терези, мікроскопи, нітратоміри, аквадистилятор, сушильна шафа, молочна центрифуга, муфельна піч, тощо;
• контрольно-вимірювальні прилади;
• органолептичний, фізико-хімічний, мікробіологічний, технічний методи контролю якості харчової сировини та готової продукції;
• контроль показників безпеки харчової сировини та продукції;
• вимоги ДСТУ (Державних стандартів України) на продукцію;
• експрес-методи виявлення фальсифікації харчової сировини та продукції.

Професійна підготовка включає контроль якості:

• борошна, зерна, цукру;
• молока, м’яса , риби;
• фруктів та овочів;
• повітря та води;
• хлібобулочних продуктів;
• молочних та кисломолочних продуктів;
• м’ясних та рибних продуктів;
• кондитерських виробів;
• безалкогольних напоїв;
• консервованих продуктів тощо.

Не варто чекати кінця каранитну, адже подати заяву можна просто зараз!
https://autovpu.sumy.ua/електронна-заява/