Крок на зустріч майбутньому

В останню п’ятницю червня Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту здійснило випуск висококваліфікованих спеціалістів, робітничих кадрів для міста. Проте ця дата асоціюється не лише з поповненням професіоналів на ринку праці, а й з сумом прощання, радістю та гордістю за випускників.

«Кожен випуск – це іспит на майстерність для викладачів та крок на зустріч майбутньому для випускників. Ми щиро дякуємо батькам за допомогу та добрих учнів. Ви привели у це життя  достойних громадян України. Вітаємо випускників та бажаємо впевнено йти по життю, триматися своєї стежини. Нехай здобута професія допомагає вдосконалюватись та стане способом самореалізації», – привітала з випуском Тетяна Гречаніченко, заступник директора з навчально-методичної роботи.

Училище цього року дало путівку в життя понад 120 молодим спеціалістам, які впевнено крокують у життя, адже обрали робітничі професії – стежки до забезпеченого майбутнього. Сім’я автослюсарів цього річ поповнилася понад 50 професіоналами, а їх наставниками стали Сергій Азаров, Віталій Пасько, Анна Івашина та Вячеслав Харьков. Наталія Кураш та Алла Тощева підготували новий потік лаборантів хіміко-бактеріологіного аналізу. Мулярів-електрозварників та столярів паркетників стало більше на понад 40 чоловік. Їх підготовкою та вихованням плідно займалися Володимир Макаренко,  Тетяна Заставська та Тетяна Шинкарьова. А на чолі операторів комп’ютерного набору та верстки завжди були вдумливі та доброзичливі класний керівник Світлана Майковська та майстер виробничого навчання Євгенія Шаргіна.

За три роки педагогічний колектив доклав максимум зусиль, щоб дати путівку в майбутнє вчорашнім учням. За це викладачі отримали найбільшу нагороду – випустили добрих спеціалістів своєї справи та гідних громадян.

OyVK7cVRdk8

Шановні випускники! Як би не розпорядилася небесна канцелярія, впевнено крокуйте до своєї мети. Дотримуйтеся настанов Оксани Марченко – дивіться вперед з надією, по сторонах – з любов’ю, уверх – з вірою, а назад – з вдячністю, адже училище дає вам путівку у життя, а ваше завдання – правильно її використати.

Напишіть відгук