ДНЗ “Сумське ВПУБА” – найкраще в Сумській області!

Журі обласного конкурсу відеоуроків виробничого навчання серед майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти у 2022/2023 навчальному році підбило підсумки змагання!
 
Вітаємо Наталію Кураш (“Мікробіологічний та фізико-хімічний аналіз молока”; 97 балів зі 100) з 1 місцем! Нагадуємо, що в Сумській області підготовка за напрямом “Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу, контролер харчової продукції” проводиться тільки в нашому закладі.
 
Гідний результат (92 бали зі 100) показав і майстер виробничого навчання Дмитро Матвієнко (“Електродугове розділове різання металу покритим електродом”)! Тут все просто: бажаєте бути висококласним зварником – вам дорога до нашого центру зварювальних технологій (так-так, єдиний в області).
 
Зйомку, монтаж, роботу зі звуком та спеціальними ефектами провів працівник ДНЗ “Сумське ВПУБА” Владислав Розторгуєв.
 
Дякуємо методисту ДНЗ “Сумське ВПУБА” Юлії Гончаровій за допомогу у підготовці до конкурсу. Особлива подяка усім, хто свого часу тим чи іншим способом долучився до оновлення матеріальної бази навчального закладу. Ваш внесок дозволив створити гарні умови для відеоуроків, а найголовніше – для якісного навчання наших учнів! Рухаємось вперед!
 
P.S. А ось і посилання на самі відеоуроки:
✅ Дмитро Матвієнко: https://www.youtube.com/watch?v=XS9MdpwBM5M