Влучити в десятку

Незабаром чемпіонат світу зі стрільби з лука і вже відомі підсумки республіканських змагань, у яких взяв участь і учень 25 групи Сумського вищого професійного училища будівництва та автотранспорту Андрій Юрченко.

«Андрій не має великого стажу тренувань, але вже показує гарні результати зі стрільби з лука, а головне – у нього непереборне бажання тренуватися та покращувати показники», – зазначає тренер.

Андрій – розумний учень, активний учасник громадського та позаурочного життя училища, фотограф-аматор, а стрільба з лука – ще одне захоплення хлопця. За словами учня, йому подобається цей вид спорту своєю точністю, тонкістю виконання рухів, а водночас силою та мужністю, адже вага лука складає близько двох кілограмів, а вага натягу – понад двадцять. Звичайно, участь у чемпіонаті України серед дорослих та юніорів – це лише перші кроки у напрямку досягнення мети, але це якісні кроки, які відрізняють впевнену та цілеспрямовану людину від сірої маси.

Захоплено говорячи про свої тренування, Андрій впевнено заявив: «Тренування не дають ідеальних результатів, вони дають стабільні результати. Отже, більше тренувань!». Зважаючи на таку тверду позицію хлопця, ми впевнені – він зможе досягти вершин, а його ім’я ще не раз буде очолювати списки переможців змагань зі стрільби з лука.

Напишіть відгук