Міцні знання – запорука успіху!

…і не лише успіху, а й ІІІ призового місця у Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності з професії «Слюсар з ремонту автомобілів». Такого почесного визнання вмінь і навичок був удостоєний Артем Лебець, учень 36 групи Сумського професійного ліцею будівництва та автотранспорту.

8-11 квітня на базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Центр професійно-технічної освіти №3 м.Харкова» пройшов ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Слюсар з ремонту автомобілів». Він мав на меті виявити найкращих із кращих, а тому зібрав учнів з усієї України. Серед них була і гордість Сумського професійного ліцею будівництва та автотранспорту – Артем Лебець.

«Представляти навчальний заклад на всеукраїнському рівні – дуже відповідальна справа, але водночас приємна. Це шанс не лише показати себе, а й самовдосконалитись, перейняти досвід майстрів. Ми прикладали усі зусилля, щоб і в Харкові дізналися про наше училище», – поділився емоціями Артем.

Завдання конкурсу були розподілені на два тури: теоретичний та практичний. Перший полягав у перевірці професійно-теоретичних знань з фахових предметів, а другий – у виконанні таких завдань: встановлення теплового зазору в клапанному механізмі, регулювання системи запалювання двигуна внутрішнього згорання автомобілів ВАЗ-2101-2107 та виготовлення деталі відповідно до креслення. Це було для учня не новим. Адже Артем – найкращий практик з міцними знаннями серед майбутніх слюсарів. Саме тому він почав лідирувати ще з перших хвилин змагання і на фініші увійшов у трійку лідерів.

Нагорода знайшла свого володаря, працелюбного, відповідального, справедливого. Артем був нагороджений дипломом ІІІ ступеня та цінними подарунками.  Протягом наступного року його чекає ще один приз, матеріальний, – стипендія Президента України. Але головне те, що хлопець отримав багато невідомих раніше знань, нових друзів та масу позитивних емоцій.

За успіх, за творчий підхід та підтримку Артема дякуємо викладачам та майстрам ліцею будівництва та автотранспорту, а особливо Віталію Паську та Сергію Семенову, які допомагали йому у Харкові.

Бажаємо Артему натхнення, нових злетів та віримо, що це лише перші перемоги в арсеналі юного, енергійного та завжди усміхненого майстра своєї справи!

Напишіть відгук