З технологіями – у майбутнє!

👀 Віртуальна, доповнена та змішана реальності стають все більш звичними та доступними. Майбутнє вже на порозі, і наше завдання – прийняти його та зробити помічником для досягнення необхідних цілей.
 
💥 Саме з цією метою на базі центру із підготовки кваліфікованих робітників за професіями “Електрозварник ручного зварювання. Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних зварювальних машинах. Зварник” ДНЗ “Сумське ВПУБА” відбувся воркшоп “Використання VR-рішень при підготовці зварників”.
 
Участь у заході взяли:
 
✅ Наталія Самойленко – директор НМЦ ПТО у Сумській області;
 
✅ Віктор Слюта – керівник технологічного центру ДП ТОВ “Фроніус Україна”, міжнародний інженер-зварник; теоретичний кейс з елементами тренінгу, інновації в навчанні зварників; презентація компанії Fronius International GMbH (Австрія), ДП ТОВ “Фроніус Україна”, особливості роботи з симулятором зварника Welducation Simulator;
 
✅ Анатолій Обравіт – директор ТОВ “Компвелдінг”; представлення та демонстрація роботи на зварювальних апаратах (MagicWave 2200, Magic Wave 190, TP1500TIG для MMA/TIG зварювання у невеликих приміщеннях).
 
🕶 Welducation Simulator – реалістична симуляція зварювання, що дає змогу учням тренуватися в безпечному середовищі, робити помилки та вчитися на них без витрачення ресурсів.