Добрий ранок, ветеране!

Вдячність ветеранам безмежна…

 Світле свято Воскресіння Божого – час добрих вчинків, співпереживання та любові до ближнього. Час, коли щирі справи потроюються, а тепло душі людської зігріває серця. Дні напередодні наповнені світлом Божої благодаті. У ці дні учні Сумського вищого професійного училища будівництва та автотранспорту вітали ветеранів з прийдешніми святами.

«Традиційно в останні дні квітня або перші дні травня волонтерська група училища відвідує ветеранів Великої Вітчизняної війни. Ми розуміємо всю важливість теплого спілкування та підтримки літніх людей, а тому й долучаємося до всеукраїнської акції «Добрий ранок, ветеране», – поділилася емоціями Катерина Коник, голова учнівської волонтерської групи училища будівництва та автотранспорту.

Учні протягом дня відвідували ветеранів вдома. Волонтери самостійно, власними зусиллями підготували вітання та невеликі подарунки для літніх людей. Останні оцінили старання молодого покоління. Вони дякували за такі приємні хвилини, за те, що учні їх не забувають та підтримують. Тепла бесіда та чаювання здружили молодь та старше покоління. Ветерани поділилися життєвими історіями, зрідка згадуючи страшні роки війни. Вони наголосили, що яким би поганим не був мир, але він завжди кращий за війну. Потрібно захищати свою Батьківщину, не дивлячись ні на що. Наприкінці зустрічі всі зробили спільне фото на згадку – на згадку, що саме цим людям ми винні за щасливе наше дитинство.

Задоволення від теплої зустрічі ще довго зігріватиме душі учнів та ветеранів, адже немає нічого кращого у світі, ніж вдячний погляд та увага.

Напишіть відгук