Увага! Потрібні водії!

Сумський міський центр зайнятості оприлюднив статистику, яка вразила всіх: більше 60 % вакансій на ринку праці належать робітничим професіям!

Станом на 20 січня, як повідомляє міська газета «Данкор», актуальними в базі даних міської біржі праці були такі вакансії: 26 – водій автотранспортних засобів, 14 – продавець продовольчих товарів, 10 – повар і електромонтер з ремонту і обслуговування електрооснащення, 7 – токар і продавець непродовольчих товарів, 6 – столяр і по 5 – електрогазозварник, швачка і офіціант.

«Останнім часом зріс попит на робітничі професії. Сучасний ринок праці потребує кваліфікованих столярів, зварників, будівельників, проте найбільш необхідними є водії», – зазначає директор Сумського вищого професійного училища будівництва та автотранспорту, – «Наш навчальний заклад йде в ногу з часом, тому ми пропонуємо отримати ці актуальні професії на базі 9 та 11 класів. Якщо Ви бажаєте щасливого та забезпеченого майбутнього, ми з радістю поєднаємо Ваші сили й наші вміння».

Твоє майбутнє – у твоїх руках. Якщо не бажаєш стояти в чергах за вакантним місцем роботи, а мати достойний постійний заробіток, обирай робітничу професію, обирай училище будівництва та автотранспорту!

Напишіть відгук