Сила і витримка – якості справжнього чоловіка

Ще один день – і ще одна перемога. Спортивний турнір відбувся у Сумському вищому професійному училищі будівництва та автотранспорту.

«Свято мужності та сили об’єднало чоловічу половину нашого училища. Об’єднало, але разом з цим зробило суперниками, проте лише на час змагання. Приємно спостерігати за молодими, енергійними чоловіками, але ще приємніше, що вони навчаються та працюють у нашому навчальному закладі», – підсумувала Лідія Жало, керівник фізичного виховання училища.

27 лютого 2014 року в Сумському вищому професійному училищі будівництва та автотранспорту відбулися спортивні змагання, які об’єднали силові вправи та елементи з армреслінгу. Такий турнір проводиться вперше, але він уже набрав розмахів та залучив більшість чоловічої половини училища. Не лише учні, а й викладачі взяли участь у змаганнях та показали високі результати. Вони довели, що важлива не лише сила, але й витримка та розумна побудова стратегії.

Результати змагання приємно здивували як учасників, так і суддів. Перше місце – Васильєв Рустам ( група 26), друге місце – Гарастей Олексій               (група 33), третє – Ромась Владислав ( група 35).

Вітаємо переможців та учасників турніру. Бажаємо високих досягнень та продуктивних тренувань, адже, якщо серйозно тренуватися, успіх не змусить на себе чекати.

Напишіть відгук