Переможцями не народжуються – ними стають!

Початок весни приніс багато радісних звісток до Сумського вищого професійного училища будівництва та автотранспорту. А серед них і одна із головних – наш викладач англійської мови стала переможцем ІІ (відбіркового) етапу обласного огляду-конкурсу на краще комплексно-методичне забезпечення, який проходив із 17 до 21 лютого 2014 року.

З-поміж 24 конкурсних робіт з предмету «Іноземна мова» було обрано 5 найкращих, серед яких представлена робота викладача англійської мови училища будівництва та автотранспорту Оксани Бурлаки.

Педагогічним кредо викладача є слова відомого давньогрецького оратора Сократа: «Навчи учня так, щоб можна було в нього учитися». Оксана Бурлака стверджує: «Усе починається з учителя, і як будь-який хороший педагог, я намагаюсь допомогти учням опанувати іноземну мову, використовуючи найновіші джерела інформації та способи її засвоєння. Для освітнього процесу важливі всі рівні пізнання й методи підвищення ефективності уроку. Сьогодні важливим є не лише зміст навчання, процес його передачі, а й методичне забезпечення».

Високий рівень підготовки матеріалів відзначила комісія обласного огляду-конкурсу. Комплексно-методичне забезпечення предмету складалося з навчально-плануючої документації, підручники та навчальні посібники, методичну та довідкову літературу, дидактичні матеріали та інформаційно-комунікаційні засоби. Також Оксана Бурлака презентувала свій досвід: «Мотивація навчальної діяльності – шлях до підвищення рівня мовленнєвої компетенції учнів на уроках англійської мови», який був високо оцінений на конкурсі.

Вітаємо викладача англійської мови Оксану Бурлаку. Бажаємо натхнення та високих результатів у наступному етапі. Впевнені, що і він буде переможним для нашої конкурсантки. Адже якщо спиратися на слова великого вітчизняного педагога Василя Сухомлинського:  «Урок – це дзеркало загальної педагогічної культури вчителя, мірило його інтелектуального багатства, показник його світогляду та ерудиції», то Ви – найкращий приклад для наслідування.

Напишіть відгук