Основи сумської училищної кухні

Бажаєш майстерно оволодіти кухарською справою? Засвоїти мистецтво карвінгу? Та бути професіоналом-кондитером? Тобі до нас!

Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту пропонує навчання за спеціальністю «кухар, кондитер». Саме у нас Ви маєте змогу не лише стати майстром приготування страв, а й професійно вирости експертом у цьому руслі.

ЧIMG 314асто можна почути, що це неважка професія та вивчати в ній нічого, але чим більше вивчаємо технологію, придивляємося на практиці до роботи кухарів, тим зрозуміліше стає, що бути кухарем та кондитером нелегко, але захоплююче та престижно! Як приємно радувати близьких майстерно приготованими стравами, але ще краще заробляти на життя улюбленою справою.

«Навчання проводиться в умовах близьких до реальної роботи кухарів. Разом із вивченням основ приготування їжі наші учні опановують мистецтво карвінгу – художнє різання по овочах і фруктах. Але найбільше зацікавлює  те, що більшість наших учнів уже до випуску мають високо оплачувану роботу та широко затребувані на ринку праці», – запевнила майстер виробничого навчання.

Робити те, що любиш, – свобода, але любити, що робиш, – щастя. Вступайте до Сумського вищого професійного училища будівництва та автотранспорту та отримайте квиток до щасливого та забезпеченого майбутнього!

Напишіть відгук