Оператор комп’ютерного набору: стан, особливості та перспективи

Стрімкий розвиток комп’ютерної техніки та програмного забезпечення – провідні характеристики сучасного життя. ХХІ століття вимагає мобільної, креативної людини, яка вільно володіє інформаційними технологіями. Саме таких особистостей готує Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту.

Підготовка відбувається за напрямком Оператор комп’ютерного набору – Оператор комп’ютерної верстки.

 

Особливості. Оператор комп’ютерного набору – кваліфікований робітник, який ефективно використовує сучасну комп’ютерну техніку, оргтехніку, володіє основами діловодства у процесі розв’язання економічних чи управлінських завдань. Тобто, у Сумському вищому професійному училищі будівництва та автотранспорту Ви здобудете знання про комп’ютер та його експлуатацію, технологію опрацювання даних, робочі інструкції, програмне забезпечення, що використовується, удосконалите навички правопису та опануєте діловодство.

Перспективи працевлаштування. Кожному підприємству, закладу та організації потрібні оператори комп’ютерного набору. Кваліфіковані спеціалісти на ціну золота, адже друкарські машинки відійшли в небуття, а комп’ютерне забезпечення не кожному працівнику по зубах.

Регіональні центри зайнятості часто пропонують вакансії за цією спеціальністю. Наприклад, одне із них.

скрин

Навчання. Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту надає комфортні умови для Вашого навчання. Три повністю укомплектовані комп’ютерні класи з мультимедійними проекторами та інтерактивними дошками, вільний доступ до навчальної інформації та мережі Інтернет, Wi-Fi – це лише частина технічної сторони. Вас зустрінуть привітні викладачі та відповідальні майстри, які допоможуть оволодіти системою MicrosoftOffice – друкувати та редагувати документи, створювати сучасні презентації та універсальні буклети, поліграфічну продукцію; допоможуть оволодіти графічними редакторами, в тому числі Photoshop.

Самореалізація. На базі училища серед учнів та викладачів часто проводяться конкурси та змагання з майстерності, де найкращі конкурсанти отримують дипломи, подарунки та можливість повчитися у метрів комп’ютерної справи.

Тож якщо Вас цікавить сфера обслуговування комп’ютерних і інтелектуальних пристроїв, комп’ютерна обробка текстової, графічної та образної інформації, Ви мусите навчатися у Сумському вищому професійному училищі будівництва та автотранспорту.

Ви маєте шанс досягти вершин у комп’ютерній галузі – не пропустіть його!

 

Напишіть відгук