Краса збереже світ

До дня 8 Березня у Сумському вищому професійному училищі будівництва та автотранспорту відбувся конкурс «Краса училища», у якому взяли участь представники всіх курсів. Свято мужності та краси зібрало не лише педагогічний та учнівський колектив, воно об’єднало рідних та близьких конкурсантів, а зі знайомих зробило справжніх друзів.

Привітала жінок з прийдешнім святом і чоловіча половина колективу училища. Зокрема, соціальний педагог Євгеній Гребенюк із радістю відмітив: «У нашому училищі навчаються та працюють найкращі жінки, що у черговий раз довів сьогоднішній конкурс. Але він також показав, що не менш гарні чоловіки знаходяться поруч із ними. Тож дозвольте привітати наших найгарніших, наймиліших, найніжніших та наймудріших жінок та дівчат та побажати, щоб вони сяяли від щастя кожного дня, а чоловіки були надійною опорою у житті».

Змагання за звання «Містер» та «Міс училища», яке проводиться в училищі не вперше, припало до вподоби усім присутнім. Воно складалося із чотирьох конкурсів та двох дефіле. Перше конкурсне завдання мало на меті познайомити ближче присутніх із конкурсантами, розкрити їх світогляд та вподобання. «Світ талантів» – так називався наступний конкурс, який відкрив широкі можливості учасників. Гра на гітарі, запальні танці, ліричні пісні, веселі сценки та душевні вірші сподобалися залу, який гучно аплодував після кожного виступу конкурсантів.

На деяку мить сцена актової зали училища перетворилася на історичне полотно, коли учасниці вийшли представити себе у ролі відомого персонажа чи історичної особи. Такого різноманіття образів не очікував ніхто: Анна Гутенко була у ролі неперевершеної Клеопатри, Олександра Лавріненко – «залізної» Маргарет Тетчер, Олена Жало представила образ ніжної Попелюшки, а Тетяна Воєвідко з’явилася у ролі чудової Феї. Шквал оплесків лунав на стільки гучно, що навіть гарні результати спортивного конкурсу серед хлопців не змоги перевершити його.

Два чудових дефіле розкрили можливості учнів вищого професійного училища будівництва та автотранспорту. Хлопці, мужні, серйозні, сміливі, та дівчата, ніжні, ласкаві, постали перед залом. Не легко було журі оцінювати конкурсантів, адже всі вони були гідні найвищого звання. Проте кожен конкурс має своїх переможців, тож таблиця результатів мала такий вигляд:

Олександра Лавріненко – Міс училища,

Тетяна Воєвідко – Віце-міс училища,

Анна Гутенко – Міс Артистичність,

Олена Жало – Міс Ніжність.

Призові місця серед хлопців розподілилися таким чином:

Андрій Юрченко – Містер училища,

Роман Осадчий – Віце-містер училища,

Олександр  Ніколаєнко– Містер Артистичність

Сергій Велітченко – Містер Мужність

Анатолій Бова – Містер дівочих сердець.

Звання «Містер та Міс глядацьких симпатій» достойно отримали Роман Осадчий та Тетяна Воєвідко.

Вітаємо конкурсантів із почесними званнями та зичимо їм світлого неба над головою, міцного здоров’я та досягнення своєї мети, адже як зазначала геніальна українська поетеса Ліна Костенко: «Кожен фініш – це по суті старт».

Напишіть відгук