Знайди справу для себе

Тобі нудно лише навчатися? Набридла теорія? Хочеш більше розваг? Значить, ти не студент Сумського вищого професійного училища будівництва та автотранспорту.

Але ти хочеш розважатися, займаючись своєю улюбленою справою? Тоді ти потрапив саме туди, куди потрібно, тому що наш заклад не обмежується лише навчанням. Позашкільне дозвілля допоможе швидко адаптуватися в нових умовах, знайти нових друзів, відчути смак студентського життя!

У нашому училищі стартує програма гурткової роботи, де кожен зможе розкрити в собі потенціал та займатися своєю улюбленою справою. Будь разом з нами та забудь про сірі будні, на тебе чекає незвичайне, активне, яскраве навчання у нашому закладі.

Якщо ти креативна особа, любиш завжди бути в центі уваги, прагнеш стати лідером не лише в групі, але й в житті, то гурток «Ти – лідер» саме для тебе!

 

96589426_large_1Нand-made – це можливість виразити себе. А для цього головне мати бажання. Ти можеш не бути талановитим художником, аби створювати чудові hand-made картини. Можна не вміти шити, але створювати милі hand-made іграшки. Усе в твоїх руках. Давай творити разом!

 

VFDzuWtNwDoТуристичний гурток – це активний відпочинок, нові враження, налагодження дружніх зв’язків. На тебе чекає мінімум теорії та максимум практики. Будь готовий до найнеочікуваніших подорожей.

 

poet_devushka_0Якщо в тебе є велике бажання професійно займатися співом, то гурток вокалу чекає на тебе. Ти матимеш можливість приймати участь у всіх заходах свого училища, а також представляти його на міському рівні, завойовувати 1 місця!

 

L7ZU0Yw2ojcСенс твого життя – це танець? Тоді ми запрошуємо тебе на гурток хореографії! Рухи, жести, міміка – це все те, що ти отримаєш, відвідавши саме цей гурток.

 

ronaldo-in-manchester1Мрієш стати великим футболістом, капітаном футбольної команди? Наші найкращі тренери – професіонали своєї справи, навчать тебе бути чемпіоном серед інших. На тебе чекає гурток з футболу.

 

webТобі цікаво навчитися створювати власні сайти? Працювати з програмою Adobe Photoshop? Всесвітньою мережею Інтернет? Варто лише записатися на гурток Web дизайну.

 

 

1339352784Мистецтво флористики – це світ краси й ніжності. Педагоги вищого професійного училища навчать творити композиції з сухих квітів та природних матеріалів, робити композиції та оформлювати цілі картини! Це не мрії – це реальність!

 

event7_sТакож у нас є гурток театрального мистецтва. Кожна роль – це перемога над собою, боротьба зі своєю невпевненістю, ординарністю, буденністю у собі та в інших. Театр розвиває та виховує не тільки артистів, але й глядацьку аудиторію. Тож, якщо мрієш стати відомим актором, то ми тобі в цьому обов’язково допоможемо!

Училище співпрацює з обласним центром позашкільної освіти,  тож ти маєш можливість бути присутнім на неперевершених майстер-класах від кращих спеціалістів закладу!

Гуртки – це місце, де ти зможеш поділитися своїми захопленнями, досвідом, навчитись чомусь новому і заодно розважитись! Це – твій клуб цікавого дозвілля, отож приєднуйся!

Наші двері завжди відкриті для ініціативи, креативу та молодості!

Напишіть відгук