За чистоту всіма руками

29 квітня 2014 року у Сумському вищому професійному училищі будівництва та автотранспорту було гамірно: учні 27 та 42 груп разом з викладачами провели прибирання з метою благоустрою прилеглої території.

«Приємно дивитися на доглянуті дерева, побілені тротуари, а ще приємніше бачити такі плоди своєї праці. Наше училище – особливе місце, адже тут навчаються учні з усього міста, приходять прогулятися молоді пари та люди похилого віку, тому ми повинні «причепурити» його. Тож приготування до травневих свят продовжуються, а тим паче цьому сприяє чудова весняна погода», – відповідають учасники суботника.

Учні білили дерева та бордюри, пололи клумби. Вони прибрали подвір’я училища та всю територію навколо нього. Заморені, але в доброму настрої, учні, закінчивши роботу, пообіцяли, що намагатимуться завжди тримати все у чистоті.

«За чистоту всіма руками», – такий девіз учнів Сумського вищого професійного училища будівництва та автотранспорту. Вони пропонують кожному «почати з себе», і світ стане набагато чистішим та світлішим!

Напишіть відгук