Засяяла ще одна зірка на небосхилі навчання

Обличчя училища – це не лише його викладацький, а й учнівський колектив. І нам є чим пишатися! Учень 27 групи Сумського вищого професійного училища будівництва та автотранспорту Тіщенко Олександр став стипендіатом голови Сумської обласної державної адміністрації обдарованим учням переможцям олімпіад, турнірів, спортивних змагань.

«Ми пишаємося своїми вихованцями. Вони – наша гордість, наше майбутнє. Нам дуже приємно, що Олександр Тіщенко став стипендіатом голови Сумської обласної державної адміністрації. Ми зичимо йому подальших успіхів та наснаги в навчанні», – говорить Тетяна Гречаніченко, заступник директора з навчально-методичної роботи.

Олександр – неодноразовий призер  Міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика, переможець обласного етапу ХІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості в номінації «Література» (2013 р.) та обласного конкурсі ораторського мистецтва, присвяченого 200-річчю з Дня народження Т.Г. Шевченка. Він – гідний приклад для наслідування.

Від імені всього училища ми вітаємо Олександра. Бажаємо здійснення всіх мрій та перевершень усіх досягнених результатів. І пам’ятаймо: «Успіх – це не стільки те, що ми маємо, скільки те, ким ми стаємо в результаті», –  Джим Рон.

До речі, Олександр – не перший стипендіат голови Сумської обласної державної адміністрації. Минулого року це звання отримала Людмила Коротенко, а Руслан Кастін став стипендіатом Президента України. Ми пам’ятаємо їхні досягнення та плекаємо кращі традиції у стінах училища.

Напишіть відгук