Вклонімось перед подвигом героїв

9 травня 2014 року весь пострадянський простір святкує 69 річницю Великої перемоги, перемоги зі сльозами на очах. Адже не легко вона далась нам: загинули мільйони, сотні тисяч поранених, безліч зруйнованих доль, слізьми та кров’ю вмилися поля боїв. Ще довго ця війна буде жити у серцях, адже подвиг героїв не можливо забути!

Це доводять і волонтери Сумського вищого професійного училища будівництва та автотранспорту. У переддень «свята зі сльозами на очах» вони привітали місцевих ветеранів. Учні завітали до них з подарунками та вдячністю за їх величний подвиг, за те, що йшли на вірну смерть , щоб ми мали змогу жити під мирним небом, насолоджуватися спокоєм та мріяти. Волонтери поспілкувалися зі старшим поколінням. Вони довго розпитували про воєнні дні, а ветерани зі слізьми, але з гордістю розповідали про подвиги своїх побратимів (не прийнято у них вихвалятися своїми, але учні й так добре знають,чим їм завдячують).

«Головне – не забувати подвиг героїв, вшановувати ім’я полеглих у боях та допомагати живим: коли доброю справою, а коли й щирим словом. Адже їм іноді так не вистачає людського тепла. Тож навчаймося на досвіді історії, бережімо мир, свою совість і честь, тому що учасники Великої Вітчизняної війни не дарма віддали своє життя за майбутнє», – закликають волонтери Сумського вищого професійного училища будівництва та автотранспорту.

Напишіть відгук