Бережемо здоров’я змолоду!

Найбільший скарб людини – її здоров’я, яке потрібно берегти з молоду. Кожного року статисти свідчать про невтішне зростання відсотку захворювань серед підлітків та молоді. І зрозумілими є хвилювання батьків про стан здоров’я своїх дітей. Саме тому Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту забезпечує всі необхідні умови для збереження та покращення здоров’я своїх учнів.

У зв’язку з цим у навчальному закладі крім звичних занять фізичного виховання впроваджуються новітні здоров’язберігаючі технології, широко розвинена сітка гуртків, які забезпечують активний відпочинок та допомагають удосконалити фізичний стан учнів. Проте левову частку роботи у цьому секторі займає добре оснащений медпункт.

Він функціонує у приміщенні гуртожитку, що допомагає слідкувати за станом здоров’я не лише учнів, що перебувають на навчанні, а й тих, хто увесь час перебуває на його території. Також вихованці училища  мають змогу звернутися за медичною допомогою до фельдшера у будь-який час.

«Ми забезпечуємо нагляд за станом здоров’я усіх учнів, спонукаємо їх до здорового способу життя та зміцнення імунітету, що є першочерговим завданням з огляду на стан захворюваності  та екології.  Саме тому батьки можуть не турбуватися – їхні діти у надійних руках», – запевнив фельдшер училища.

Народна мудрість говорить, що здоров’я потрібно берегти змолоду. Це пріоритетне завдання Сумського вищого професійного училища будівництва та автотранспорту!

Напишіть відгук