Шлях до кулінарних вершин

Щоб бути майстром своєї справи, треба постійно доводити власну компетентність. У великому світі, де панує конкуренція, це робити доволі складно, адже треба відслідковувати прогрес та йти в ногу з часом. У навчальних закладах ситуація ніби трішки легша, бо програми прописані, – тільки вивчай теорію та використовуй її на практиці. Утім це перші кроки для майбутніх спеціалістів, а всім відомо, що найскладніше саме почати.

Кухарі II курсу ДНЗ “Сумське ВПУБА” впевнено йдуть до вершин: їм вдалося успішно пройти комплексні контрольні завдання та підтвердити 4 розряд. Допитливі керівники навчального закладу оглянули приготовані страви та переконалися в сумлінному ставленні учнів до поставлених завдань.

Напишіть відгук