Харчування в ДНЗ “Сумське ВПУБА”

Їдальня здатна забезпечити харчуванням усіх учнів навчального закладу, включаючи дітей пільгових категорій (одноразове або трьохразове харчування в залежності від пільгової категорії).

Питання організації харчування знаходиться на постійному контролі адміністрації закладу. Меню різноманітне, складається відповідно  до санітарно-гігієнічних норм, затверджується кожного дня директором. Діє бракіражна комісія, щоденне завдання якої – перевірка санітарно-гігієнічного стану посуду та кухонного інвентарю, зберігання продуктів, відповідність приготованих страв до вказаних у меню. Ведеться відповідна документація.

Їдальня знаходиться на першому поверсі училища і має водозабезпечення, каналізацію, опалення. Їдальня включає в себе залу 244,7 кв.м. для прийому їжі, площа робочих приміщень – 154, 9 кв.м. До складу харчоблоку їдальні входять гарячий цех, цех для переробки м’ясних та рибних продуктів, цех для мийки і очистки овочів, комора для зберігання сипучих продуктів, мийне відділення посуду, мийне відділення кухонного посуду.

У підвальному приміщенні знаходиться комора для зберігання овочів, холодильна камера. Кількість місць у їдальні – 100, забезпечення технологічним обладнанням – 90 %, забезпечення посудом – 90%.