Огляд-виставка сервірованих столів «Запрошуємо в зиму»

Страви мають бути не лише смачними, а й привабливими. Приготування їжі – це свого роду мистецтво для істинних гурманів.

Історія культури застілля, культури їжі, пиття і поведінки заIMG_20141216_144235 столом дуже давня: від сидіння біля вогнища наших пращурів до сучасних напрямків. Саме на свята хочеться зробити застілля незабутнім і радісним. Наші учні вміють зробити справжнім святом навіть буденне чаювання.

Головне у сервіруванні, щоб всі частини композиції були в гармонії одна з одною. Учні групи 10-а разом із викладачем та майстром в/н добре знаються на нюансах сервірування столу.

Незвичайні аксесуари надають будь-якому столу відтінок індивідуальності. Композиції витримані в теплих тонах, які нагадують про літо. Дуже гарно виглядають букети квітів, оригінально зроблені з різних матеріалів. Перлини, розкладені по столу разом з приборами, об’єднують стіл в єдине ціле. При сервіруванні столів фантазії учнів немає меж: дозволено все, що подобається!

Зустрічайте! Огляд-виставка сервірованих столів «Запрошуємо в зиму».

Напишіть відгук